Kontakta support
Nordens ledande leverantör av

Minnessidor

Genom vårt system skapas årligen 200 000 minnessidor och dödsannonser, vilket gör oss ledande i Norden. Alla kunder som väljer att publicera en dödsannons digitalt i en tidning eller på din hemsida kan också få en minnessida. Minnessidan har öppet dygnet runt, året om, oavsett vart i världen man befinner sig. Den närmast anhöriga kan genom en egen inloggning själv administrera minnessidan.

Boka demo

Fler besökare till byråns hemsida

Minnessidor har en viktig funktion för din hemsida, enbart minnessidorna och de digitala dödsannonserna står för 80 % av all trafik där. Finns det dessutom en hänvisning i dödsannonsen till att tända ett ljus inne på din hemsida kan trafiken öka med flera hundra procent.

Genom att hänvisa till din hemsida via dödsannonsen ökar du både besökandet och användningen av dina tjänster, som i sin tur leder till ökad effektivitet och bättre ekonomi.

Avantgarde

I Avantgarde presenterar vi nya, moderna, kollektioner för annonser och minnesrum. Det skapar ett vackert farväl som både hyllar och speglar den avlidnes liv. Kollektionerna är designade och anpassade för att erbjuda ett mer nutida formspråk, vilket gör kopplingen mellan annons och minnesrum naturlig. Ett minnesrum gör det möjligt att ta del av information och hedra den avlidne oavsett vart i världen vi befinner oss.

Funktioner kopplade till minnessidan

Blomsterbutik

Tänd ett ljus

Anmälan till minnesstund

Minnesgåvor

Direktsändning

Se dödsannonsen

Läsa om begravningen

Dela socialt


Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home/1210355.cloudwaysapps.com/wtpdeakuvv/public_html/wp-content/themes/rapid-nordics/page-service.php on line 46

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo