Kontakta support
Nordens ledande leverantör av

Annonsverktyg för dödsannonser

Genom vårt system skapas årligen 200 000 dödsannonser och minnessidor, vilket gör det till det ledande annonsverktyget i Norden. Med många års erfarenhet på området vågar vi även påstå att vårt system är bland de säkraste och bästa på marknaden. Allt är webbaserat och hjälper dig med alla aspekter av en dödsannons.

Boka demo

Få mer tid över till mötet med kunden

Ett digitalt annonsverktyg sparar mycket tid för dig som arbetar på en begravningsbyrå, vilket gör att du kan ägna mer tid åt det personliga mötet med kunden. Det är så enkelt att använda att du kan producera annonsen direkt när du har kunden hos dig.

Självklart ingår även professionell teknisk support som kan hjälpa dig längs vägen om du skulle behöva det.

Symboler och verser

Systemet innehåller ett stort bibliotek med verser och psalmer, men det går naturligtvis precis lika bra att skriva sina egna verser och psalmer också.

Ett sätt att personifiera och hedra den avlidne i dödsannonsen är genom symbolen, som har blivit viktigare än någonsin i dagens samhälle. Vi erbjuder ett brett urval av symboler som ständigt växer.

I Avantgarde presenterar vi nya, moderna, kollektioner för annonser och minnessidor. Det skapar ett vackert farväl som både hyllar och speglar den avlidnes liv. Kollektionerna är designade och anpassade för att erbjuda ett mer nutida formspråk, vilket gör kopplingen mellan annons och minnesrum naturlig.

Fördelar med vårt annonsverktyg

Enkel utformning

Så enkelt att använda att du kan producera annonsen direkt när du har kunden hos dig.

Ett alternativ för alla

Traditionell dödsannons i tidningen, digital annons eller båda? Hos oss finns alternativ för alla!

Stort utbud

Ett stort bibliotek som ständigt växer! Symboler, verser och annonsformat till alla svenska dagstidningar finns inbyggda.

För begravningsbyråbranschen kommer Rapid Data i Norden vara en avgörande spelare för hur vi kan möta våra kunder i nuet och i framtiden. Samt inte minst att också kunna effektivisera våra arbetsmoment.

Ulf Lernéus, Förbundsdirektör/VD

Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Det juridiska affärssystemet är tydligt och överskådligt, både för egna ärenden och den övergripande verksamheten. Det är enkelt att organisera ärenden efter datum och att hantera fakturering och tidsdebitering. Jag upplever att Rapid Data är lyhörda för förbättringsförslag och agerar snabbt när det behövs.

Hacer Anar, Avdelningschef/Auktoriserad boutredare
IGNIS Juridik

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo