Kontakta support
Nordens ledande leverantör av

Affärssystem för begravningsbyråer

I vårt affärssystem registreras årligen cirka 50 000 begravnings- och juridikuppdrag, fördelade över Sverige och Norge. Allt är helt webbaserat, vilket ger dig flexibilitet att arbeta smidigt från kontoret, hemifrån eller ute på ett uppdrag. Vi hjälper er att anpassa inställningarna i systemet efter er byrås unika behov. Enkelt, effektivt och säkert!

Boka demo

För begravningsärenden

Här hanterar du alla steg i ett begravningsärende, från den första kontakten till den sista fakturan. Alla anställda har tillgång till samma information, och all data säkerhetskopieras automatiskt för extra trygghet. Direkt från startsidan får du en översiktlig vy av kalendern, ärenden och arbetsuppgifter.

Efter avslutat begravningsärende kan byrån med fördel också erbjuda sina juridiska tjänster och fortsätta arbetet i vår juridiska del av systemet.

För juridiska ärenden

Erbjuder er begravningsbyrå juridiska tjänster? Då är vårt juridiska affärssystem lösningen för er! Här är det enkelt att dokumentera, tidssätta, rapportera och fakturera juridiska ärenden.

Det kan användas tillsammans med affärssystemet för begravning, eller som ett helt eget system. Om ni väljer att använda affärssystemet för både begravning och juridik, kan ni på ett enkelt sätt konvertera ett befintligt begravningsärende till ett juridiskt ärende och slipper därmed dubbelarbete.

Fördelar med vårt affärssystem

Webbaserat

Inga installationer krävs.

Skräddarsytt

Systemet anpassas efter era behov.

Översiktligt

Enkelt att ha koll på ärenden, kalendern och att göra-listan.


Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home/1210355.cloudwaysapps.com/wtpdeakuvv/public_html/wp-content/themes/rapid-nordics/page-service.php on line 46

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo