Kontakta support
Nordens ledande leverantör av

IT-tjänster till begravningsbranschen

Vi erbjuder

Rapid Data erbjuder ett omfattande utbud av IT-lösningar med målet att underlätta och förbättra begravningsbyråernas viktiga arbete. En komplett lista över våra tjänster skulle bli mycket lång, så här är en översikt av kärnan i vår verksamhet. För en fullständig genomgång, boka gärna en demo med oss!

Boka demo

Affärssystem för begravning och juridik

Vi erbjuder ett webbaserat affärssystem som fungerar på din dator, surfplatta och smartphone. I systemet kan du hantera allt som ingår vid ett begravnings- eller juridiskt ärende. Alla anställda har tillgång till samma information, oavsett var de befinner sig.

Läs mer

Dödsannonser

Med många års erfarenhet på området vågar vi påstå att vårt system är bland de säkraste och bästa på marknaden. Allt är webbaserat och hjälper dig med alla aspekter av en dödsannons. Det är så enkelt att använda att du kan producera annonsen direkt när du har kunden hos dig. Symboler, verser och annonsformat till alla svenska dagstidningar finns inbyggda. Du kan också välja om annonsen ska publiceras på webben.

Läs mer

Minnessidor

Alla kunder som väljer att publicera en dödsannons digitalt i en tidning eller på din hemsida kan också få en minnessida. Där kan anhöriga mötas och visa sin omtanke och kärlek genom att tända ljus, skriva minnesord eller ge en minnesgåva. Minnessidan är tillgänglig dygnet runt, året om, oavsett var i världen man befinner sig. Den fungerar som en länk mellan byrån och besökare, vilket skapar en grund för utökad kontaktyta och potentiella kunder. På minnessidan finns både information om begravningen och funktioner som kan stärka begravningsbyrån, både affärsmässigt och ekonomiskt.

Läs mer

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo