Kontakt support

Nytt og oppdatert i Bitnet – April 2024

Jeg håper dere har hatt en fantastisk påske! Her er en oppsummering av nye og forbedrede funksjoner som er implementert i Bitnet Begravelse.
Vi har en spennende vår i vente! I løpet av uke 16 forventes Bitnet, sammen med Timecut og Adstate, å gå sammen under det felles varemerket Rapid Data. Denne endringen vil ikke påvirke forretningssystemet, som beholder samme navn, funksjonalitet og tilknyttede tjenester.
Domene e-postkontroll

For å sikre deres e-postleveranser, anbefaler vi at dere kontrollerer deres domener. Dette kan gjøres ved å navigere til menyen i Bitnet og velge Administration>Administration>Domene/epostkontroll. Hvis noen av kontrollene ikke vises som grønne, finnes det tiltak dere kan gjøre for å løse problemet. Les mer om hvordan dere øker leveransesikkerheten for deres e-poster her.

Ansvarlig kontor vises for begravelsesoppdragene på startsiden

Nå vises det ansvarlige kontoret for begravelsesoppdragene på startsiden i Bitnet. Vennligst merk at på mindre skjermer kan kontornavnet skjules for å sikre en bedre brukeropplevelse. Hvis det er et internt navn registrert under Administration>Byrået, vil dette vises. Hvis det ikke er noen interne navn registrert, vil det eksterne navnet vises i stedet.

Nå har du også muligheten til å selv filtrere innholdet som vises under ”Alle begravelser”. Gå rett og slett til tannhjulet på startsiden og gjør dine valg under ”Vis alternativer for listen”.

Filtrer oppgaver basert på ansvarlig person for begravelsesoppdraget

Nå kan du filtrere oppgaver på startsiden basert på hvem som er ansvarlig for det aktuelle begravelsesoppdraget. Dette er en spesielt nyttig funksjon når en medarbeider er fraværende og en kollega trenger å hjelpe med oppdraget.

Innkjøpspris på urner

Sett innkjøpspris på urner ved å navigere til menyen i Bitnet og velge Administrasjon>Administrasjon>Urner. Klikk på den aktuelle artikkelen for å legge til en innkjøpspris. Denne informasjonen kan deretter brukes som grunnlag for statistikk og for å effektivisere innkjøpsprosessen.

Velg å deaktivere obligatoriske oppgaver for kunden ved opprettelse av nye oppdrag

Ved opprettelse av en ny sak i Oppdragsveiledning er visse oppgaver for kunden obligatoriske. Hvis du ønsker at disse oppgavene ikke lenger skal være obligatoriske, vennligst kontakt vår support for å få hjelp til å tilpasse innstillingene.

Fakturer en henting før den er rapportert

Nå har du muligheten til å fakturere en henting uten at den må rapporteres først. Det eneste som kreves er at det finnes en fakturamottaker for transporten. For å aktivere denne funksjonen, går byråets administrator til menyen i Bitnet og velger Administrasjon>Bitnetfunksjoner. Huk av for valget ”Urapporterte hentinger kan bli fakturert”.

Om du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte supporten vår.

Med vennlig hilsen
Teamet på Bitnet/Rapid Data
support@bitnet.nu
+4619-760 22 60