Kontakta support

Mottagare av minnesgåvor

Minnesgåva
Berätta gärna vilken organisation du tillhör

OBS! Klicka här för att även fylla i formuläret hos PayEx.

Adstate behöver kontaktuppgifterna du anger för att kunna kontakta dig om våra produkter och tjänster. Du kan avsluta prenumerationen kl denna information när som helst. Om du vill veta mer om hur du slutar prenumerera, våra rutiner för integritet och hur vi åtar oss att skydda och respektera din integritet, kan du ser Riktlinjer för integritet.

Här kan du registrera en fond/organisation som mottagare av minnesgåvor vid begravning.

Begravningsbranschen implementerar en digital lösning för gåvoförmedling och nu kan ni – som mottagare av donationer vid begravningar – registrera er som mottagare av minnesgåvor.

Vi, Adstate AB, är ansvariga för driften av denna lösning. Vi har levererat digitala lösningar till begravningsbranschen i flera år både i Sverige och utomlands.

Kreditkorts- och pengahanteringen sköts av Swedbank och Payex. Det insamlade beloppet överförs till gåvomottagarens konto, efter avdrag för betalnings- och administrationskostnader på 5,9 % (plus moms). Payex skickar även ut en transaktionsrapport.

Det är också nödvändigt att gåvomottagaren fyller i ett kundkännedomsformulär hos Payex för att kunna ta emot utbetalningarna. När formuläret på denna sida har fyllts i kommer ett mail att skickas ut med en länk till rätt webbsida för Payex-formuläret. Vill man fylla i det direkt så hittar man det här: 
https://signup.swedbankpay.com/se/kundkännedom/ny-kund/företagssökningFör hjälp med formuläret kan man maila Payex till sales.swedbankpay@swedbank.se.

Det finns också möjlighet att hämta ut rapporter i vårt system. Vänligen fyll i alla fälten för registrering av gåvomottagare.

Ta gärna kontakt med oss på fond@adstate.com om ni har några frågor.

Vi har över 1070 gåvomottagare registrerade hos oss!

Nedan ser ni några exempel på mottagare som har registrerat sig