Kontakta support
Nordens ledande leverantör av

Kommande lansering – Den digitala blomsterbutiken

Direkt från minnessidan kan de anhöriga köpa blommor, oberoende av tid och plats. Vi erbjuder en komplett blomsterbutik med bilder, beskrivningar samt beställnings- och betalningslösningar. Oavsett om ni föredrar en standarduppsättning eller ett helt skräddarsytt utbud enligt era preferenser, har vi en lösning för er byrå.

Intresseanmälan blomsterbutik

Tillgänglighet utan begränsningar

I dagens samhälle befinner sig ofta familj och vänner på olika platser runt om i världen. Via blomsterbutiken kan anhöriga uttrycka sina kondoleanser med en blomma oberoende av tid och plats.

Talar kunden annat språk än svenska? Ingen fara, i blomsterbutiken kan man välja mellan flera olika språk.

Fullständig kontroll

Med vår lösning har ni full kontroll över ert sortiment, valet av florist och prissättning. Allt för att säkerställa att det passar er byrås önskemål och behov.

Välj att använda vårt befintliga sortiment med standardbeskrivningar och bilder för en enkel hantering. Eller ta steget och skapa ert eget urval med skräddarsydda beskrivningar och bilder som passar era specifika behov – valet är ert!

Ni kan välja ett sista beställningsdatum och därigenom säkerställa att blommorna levereras i god tid inför begravningsceremonin.

Fördelar med blomsterbutiken

Automatiserad säljprocess

Öka intäkterna utan extra arbete.

Flexibelt

Standarduppsättning eller helt skräddarsytt efter era preferenser, valet är ert.

Optimering

Vi hjälper er med analys och optimering av produkter och prissättning.

Allt är integrerat

Blomsterbutiken är direkt kopplad till dödsfallet i affärssystemet, vilket innebär att tid och plats för ceremonin automatiskt registreras. Genom att besöka minnessidan för den avlidne kan kunden enkelt göra sin beställning.

Kundens digitala blomsterresa

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo