Kontakta support

Välkommen till vår nya General Manager!

Gaute Green-Stensrud tar över rollen som General Manager för Rapid Data Nordics.


Simon Hansen Elvestad har valt att anta en ny roll inom Rapid Data Europe och lämna sin tidigare position som General Manager för Rapid Data Nordics, som omfattar Adstate, Bitnet och Timecut. Gaute Green-Stensrud tar nu över rollen som General Manager och kommer att leda den strategiska utvecklingen och verksamheten framåt, med fokus på att skapa optimala förutsättningar för IT-lösningar inom begravningsbranschen.

En visionär ledare
Simon Hansen Elvestad, visionären bakom Adstate och sammanslagningen av Adstate, Timecut och Bitnet till en nordisk organisation, har valt att anta en ny roll som Product Evangelist vid Rapid Data Europe. Han kommer även att behålla sin position som ordförande i styrelsen på Rapid Data Nordics. S. Elvestad spelade en avgörande roll i företagsgruppens framgång, bidrog till många framstående prestationer och etablerade långsiktiga relationer inom branschen.

I ett uttalande uttryckte S. Elvestad, ”Den digitala resa vi har gjort tillsammans med begravningsbyråerna i Norge och Sverige har varit ett äventyr. Att nu kunna förmedla denna kunskap i en europeisk kontext tillsammans med våra kollegor känns oerhört spännande. Under den senaste tiden har jag haft förmånen att samarbeta med Gaute och jag känner mig mycket glad och tacksam över att vårt team har stärkts med hans erfarenhet och kunskap inom utveckling av IT-organisationer.”

Välkommen till Gaute Green-Stensrud som General Manager
I sin nya roll som General Manager för Rapid Data Nordics har G. Green-Stensrud med sig omfattande erfarenhet och en beprövad meritlista inom IT-branschen. Han har tidigare arbetat med välkända varumärken inom mjukvaruindustrin, så som PwC, IBM, Visma, Cint och Purply, inklusive styrelsepositioner i Visma Retail, Purply och FeedbackFrog – detta visar på hans mångsidiga expertis och internationella erfarenhet. G. Green-Stensrud ledarskap präglas av stort kundfokus, han anser att det är avgörande att förstå och tillmötesgå kundens behov för att framgångsrikt kunna leverera IT-lösningar.

I ett uttalande där han uttrycker sin entusiasm för den nya rollen, sa G. Green-Stensrud, ”Att kliva in i denna roll är oerhört spännande, med vetskapen om att grunden för framtida framgång är stadigt förankrad i ett motiverat och kompetent team, samt med en fantastiskt engagerad tidigare ledning, inklusive Simon. Tillsammans har de skapat en optimal miljö för att förverkliga kommande idéer och visioner. Jag är övertygad om vår förmåga att framgångsrikt navigera framåt, där vi bevarar tidigare prestationer samtidigt som vi stärker vårt kundfokus för att leverera framstående lösningar och innovativa resultat. Genom att hålla fast vid dessa principer kan vi respektera vår historia samtidigt som vi maximerar värdet för våra kunder och branschen som helhet.”

Starkare tillsammans – Kundprioritet och fokus på utveckling 
Övergången i ledningen är omedelbar, och teamet på Rapid Data Nordics uttrycker stor tillit till G. Green-Stensruds ledarskap. Med ett gemensamt åtagande för kundnöjdhet och ett stadigt fokus på branschens framsteg tror teamet att de tillsammans är starkare. Denna sammanhållning förväntas vara drivkraften för kontinuerlig utveckling och betydande förbättringar inom hela begravningsbranschen.