Kontakta support

Adstate, Bitnet och Timecut blir Rapid Data

Äntligen har vi gått samman som Rapid Data! Genom detta strävar vi efter att erbjuda våra kunder en mer sammanhållen, effektiv och omfattande upplevelse.
 Det kan kännas som en stor omställning, men trots ett nytt kapitel återfinns många välbekanta ansikten bakom kulisserna.

Nordens ledande leverantör av IT-tjänster till begravningsbranschen

Vår vision på Rapid Data är att göra vardagen lite enklare för dem som har förlorat någon de tycker om. Detta uppnår vi genom att erbjuda heltäckande, innovativa och säkra IT-lösningar för begravningsbyråer. Även om vår portfölj är mångsidig, ligger kärnan i vårt arbete i våra system för begravnings- och juridisk hantering, dödsannonser och minnessidor.

Affärssystem Affärsssytem

Enkel, effektiv och säker hantering av begravnings- och juridikärenden.

Dödsannonser

Skapa en annons enkelt med 100% noggrannhet.

Minnessidor Minnessidor

En digital samlingsplats för att minnas och hylla.

Vill du veta mer?

Boka en demo med en av våra kundrådgivare och utforska vad vi kan göra för din begravningsbyrå.

Boka demo

För begravningsbyråbranschen kommer Rapid Data i Norden vara en avgörande spelare för hur vi kan möta våra kunder i nuet och i framtiden. Samt inte minst att också kunna effektivisera våra arbetsmoment.

Ulf Lernéus, Förbundsdirektör/VD

Sveriges Begravningsbyråers Förbund

Det juridiska affärssystemet är tydligt och överskådligt, både för egna ärenden och den övergripande verksamheten. Det är enkelt att organisera ärenden efter datum och att hantera fakturering och tidsdebitering. Jag upplever att Rapid Data är lyhörda för förbättringsförslag och agerar snabbt när det behövs.

Hacer Anar, Avdelningschef/Auktoriserad boutredare
IGNIS Juridik

Nyheter

Upptäck våra senaste nyheter, innovationer och branschuppdateringar.

Se alla nyheter